Filosofira Visagie

Visagie met een missie

Filosofira visagie werkt niet zomaar met make-up. Ik heb daar een Filosofie over. 

Je kan vooral gebruik maken van mijn expertise, naturel make-up of je wagen aan iets nieuws. Filosofira komt met de unieke combinatie van Visagie en Filosofie. Een pret pakket waarin een combinatie gemaakt wordt met visagie, reflectie en holistische coaching. Op deze manier ga je op een leuke ontspannen manier op weg naar groei in je ontwikkeling. Met wat mazzel slingeren we ook nog je zelfherstellend vermogen aan. Met als gevolg dat je niet alleen van buiten straalt maar dat dit van binnen uit komt. Tegen deze gouden combinatie kan niets op, mooi van binnen naar buiten. Waneer je mij: Elvira kent weet je dat ik dat natuurlijk met vertrouwen, reflectie, onderzoek, waardering, liefde en kennis doe;) Kies maar uit waar je behoefte aan hebt en scoor je ticket. We maken er een make-up en of Filosofie feestje van want stralen met Filosofira daar krijg je energie van! 

Mocht je nadat je de pakketjes hebt bekeken echt zin hebben in een feestje dan kunnen we ze ook omtoveren tot groeps training. Neem wat dat betreft even contact op om daarover te filosoferen. Wie weet is er nog een leuke andere visagist nodig om te ondersteunen, dat hangt natuurlijk helemaal af van wat je wenst en met hoeveel personen je wilt Shinen. 

Shinen met Filosofira

Je krijgt een make-up die de beste versie van Jezelf laat zien. Een natuurlijke make-up die bij je past voor 44,- euro, 30/45 minuten. Kan je niet wachten om te stralen? Scoor dan nu je ticket en maak een afspraak.

Krachtig met Filosofira 

Je krijgt een make-up die een gewenste krachtige versie van jezelf laat zien voor 68,- euro scoor je een ticket en maak je een afspraak voor 30/60 minuten. Wat zijn je wensen? Ik geef advies hoe dit mooi gedaan kan worden. Filosofira blijft liever weg van de instalook in real life… Wil je wel all the way? Voor een feestje/festival of fotoschoot zijn er natuurlijk uitzonderingen:

All the way met Filosofira 

Je krijgt een make-up die je transformeert tot een andere versie van jezelf voor 88,- euro, 45-90 minuten. We bespreken van te voren wat de gelegenheid is en waarin je wil transformeren. Ga je voor krachtig of al the way? Scoor je ticket en maak een afspraak.

Trouwen met Filosofira aan je zijde 

Goed voorbereid doe je dat met een proef make-up zodat we over je wensen kunnen Filosoferen, voor 97,- euro krijg je ongeveer 90 minuten tijd om je wensen te bespreken en bekijken. Wens je dat ik er bij ben op de grote dag dan vervallen de Filosofeer kosten en betaal je i.p.v. 237 euro nu alleen nog 140 euro voor de grote dag.  

Hoef je niet te filosoferen over de make-up en vertrouw je er op dat mijn make-up filosofie overeenkomt met je wensen dan betaal je 237 euro. Hierbij zit een (video) overleg van ongeveer 15/30 minuten inbegrepen zodat je wel je wensen aan mij duidelijk kan maken en ik je huidskleur/type kan bepalen.  

Filosofira wijkt niet van je zijde en blijft bij je voor touch ups voor de foto, bijwerken van eventuele tranen, transformeren in een (avond)feestmake-up etc. voor 337,- euro voor een halve dag, 444 euro voor een hele dag, en voor 687 euro een hele dag en avond. Na middernacht wil filosofira er over filosoferen wat de vergoeding dan bedraagt;) 

Dus wil je mij aan je zijde op de grote dag? 

Stap 1: Leg contact om te informeren of ik: Elvira beschikbaar ben op deze bijzondere dag. Stap 2: Bij bevestiging van beschikbaarheid: Gefeliciteerd je gaat trouwen met Filosofira. Nou ja in ieder geval laat je nu weten hoe je Filosofira aan je zijde wenst op weg naar je huwelijk en maak je een afspraak. Stap 3: Je ontvangt nu een betaalverzoek, na betaling ontvang je een ticket voor trouwen met filosofira aan je zijde en je visagie wensen daarbij. 

Advies: plan ongeveer 6 tot 3 weken van te voren overdag een proefmake-up. Geef het aan wanneer je denkt veel van huidskleur te veranderen i.v.m. vakantie of de zonnebank, dan kan er alvast gekeken worden naar een geschikte kleur.

Gasten van het bruidspaar kunnen ook opgemaakt worden, ze dienen daarvoor eerst te overleggen met de bruid en beschikbare tijd. Ze kunnen een stralen, krachtig of all the way ticket boeken. Wanneer er veel animo is ik waar mogelijk/ in overleg een collega visagist mee.

In de studio met Filosofira

Neem contact op om te filosoferen over het tarief.

Visagie en Holistisch Coaching in de Mix

Van binnen en buiten stalen met Filosofira

Je make-up zit het mooist wanneer je zelfverzekerd bent en je goed in je vel zit. Daarom wil Filosofira je graag een combinatie van Visagie en Holistisch coaching aanbieden. Er zijn meerdere mogelijkheden:

Vertrouwen

Wens je te werken aan meer vertrouwen in het algemeen? Dit kan naar wens ingevuld worden op het gebied van zelfvertrouwen of over vertrouwen zelf gaan. Vertrouwen op je make- up skills. Of vertrouwen op je vaardigheden? Wat zijn je kwaliteiten en hoe kan je werken aan je valkuilen en vertrouwen vinden om hier in te groeien? Ondertussen laat ik: Elvira je een natuurlijke look zien. Ik heb het er met je over hoe je jezelf ziet. 

Voor 78 euro boek je je ticket op weg naar meer (zelf)Vertrouwen & plan je ongeveer 90 minuten. 

Reflectie

Leren reflecteren op jezelf. Je leert wat het nut daarvan is en waarom je dit zou toepassen. Je komt met je eigen make-up op en daar geef ik: Elvira aan de hand van mijn professionele make-up skills feedback op. Dit doet ik aan de hand van vragen. Hoe doe je zelf je make-up? Hoe denk je dat mensen je zien? Hoe wil je graag gezien worden/ over komen? Hoe zie je er uit zonder make-up? Durf jij het aan? Reflecteren op jezelf van binnen en buiten. We reflecteren nu op je huidige make-up en maken daarvan een versie met mijn professionele make-up visie voor 68 euro scoor je je ticket. Ik tover jouw make-up in ongeveer 60 minuten om in de make-up die ik je adviseer dus block deze tijd in Elvira’s agenda. Het is mogelijk je eigen producten te gebruiken zodat je dit thuis nog makkelijker voor elkaar krijgt. Wil je qua reflectie nog meer de diepte in en zonder make-up starten ga dan voor de Waardering .

Onderzoek

Wanneer het tijd is om de diepte in te gaan en onderzoeken wie je bent. Een eerlijke reality check. Je zou graag groeien maar er zitten dingen in de weg. Het lukt je niet alleen…

Hoe gaat het met je? Wat eet je? Wat drink je? Hoe leef je? Beweeg je? Wie ben je? Wat wil je in het leven? Wat zijn je doelen? 

Terwijl we het daar over hebben zoeken we de look die echt bij je past. Welke make- up past bij je? Waar voel jij je het prettigst bij? Wat wil je uitstralen? 

Je boekt een ticket voor 98 euro om op onderzoek uit te gaan. We gaan ongeveer 90 minuten op onderzoek uit, dus deze tijd reserveer je.

Waardering

Zou je jezelf graag meer waarderen? Achterhaal wat je waardeert aan jezelf en sta of in dit geval zit daar een keer bij stil. We kunnen ons ook richten op waardering in zijn algemeen. Wil je meer leren in het leven te waarderen? De keus is aan jou! We gaan in ieder geval de confrontatie aan met jezelf en beginnen met kijken naar jezelf in de spiegel. Waar ben je blij mee? Zowel qua uiterlijk als innerlijk. Wat waardeer je? Wat zou je meer mogen accepteren? Hoe kan je dat doen? Ik Elvira luister naar je en geeft je tips. 

Ik kan je hierin goed begeleiden omdat ik zelf als geen ander weet hoe het is om onzeker te zijn en het daarmee gepaard gaan van jezelf niet (genoeg) waarderen, qua uiterlijk en innerlijk. 

Ik heb al vanaf dat ik 8 jaar ben last van acne, ben 1,83 meter en heb schoenmaat 44. Daarnaast had (en heb ik soms nog) uitdaging met mijn hooggevoeligheid en de stang in mijn rugwervel. Ingrediënten om gepest te worden en of een uitdaging met zelfwaardering te hebben. Dit heb ik voor het grootste deel overwonnen maar blijft altijd iets waaraan je mag blijven werken. Door mijn ervaringen en hooggevoeligheid kan ik je goed begeleiden en snel begrijpen. Ik help je aan nieuwe inzichten, laat je anders naar jezelf kijken en bespreek waar aan gewerkt kan worden. 

Betreft make-up laat ik zien hoe je je sterke kanten meer naar voren kan halen en de punten waar je minder blij mee bent wat kan verdoezelen. In de basis is het handig om jezelf zonder make-up al te leren waarderen. Durf jij zonder make-up de deur uit? Gebruik je make-up als een masker?Ben je je daar bewust van? Voel je je onzeker zonder make-up? Draag je nooit make-up omdat je denkt dat dat niet bij je past? Is het niets voor jou? Heb je het wel eens geprobeerd? Je bent het waard. Je bent het waard om zowel zonder make-up mooi te zijn, als zowel met make-up. Wanneer je je bewust bent welke keuze er achter zit is het allemaal oké. 

Ik wil je leren hier bewust van te zijn, de kracht van jezelf en de kracht van make-up. 

Als make-up artist waarbij ik voor mijzelf en MAC Cosmetics gewerkt heb weet ik als geen ander wat de kracht van make-up is. Daarnaast weet ik als hulpverlener wat de kracht van vertrouwen vanuit jezelf is. Met het oprichten van Filosofira wil ze haar Filosofie op make-up met je delen zodat je het beste van deze werelden kan combineren. 

Je goed voelen zoals je bent en dit uitstalen.

Je mooier voelen (en wat oneerlijke uiterlijke imperfecties verdoezelen) wanneer je daar voor kiest.

Je creativiteit uiten met kleur en contrasten creëren die je laten stralen. 

Dus met deze gedachtes bekijken wat jij mooi vindt? Wat wil jij?  

Wat je zal leren? Jezelf (meer) waarderen. Dit gaat meestal niet in 1 keer en heeft tijd nodig. Laat dit een ticket zijn om op weg te gaan naar meer (zelf) vertrouwen. Daarnaast leer je wat je zal uitstralen met je make-up en of dat is wat je wil. Wil je altijd dat masker op? Wil je altijd een blote billen gezicht? Wil je altijd de grijze muis zijn? Of wil je gewoon de mooiste versie van jezelf zijn? Hoe ziet die er uit? Ontdek dit samen met Filosofira’s visagie! Voor 111 euro scoor je een ticket waar we helemaal in gaan op waardering bij jou, ongeveer 120 minuten stem je af met Elvira om te leren en experimenteren, je gaat echt de diepte in op weg naar waardering. 

Liefde

Voor Liefde kies je wanneer je gaat daten, een peptalk en ontspanning nodig hebt. Een cadeautje voor jezelf en natuurlijk een mooie make-up. Liefde kan echter ook ingezet worden bij een sollicitatie, interview, presentatie, fotoshoot of iets waarvoor je enige zenuwen hebt. Als bonus kunnen we er een meditatie & of visualisatie bij doen om je rustig, kalm, ontspannen of krachtig te laten voelen, net wat je wenst. Of je zet het gewoon in voor jezelf, wanneer je het graag zou hebben over (zelf) liefde. Elvira is de afgelopen jaren bezig geweest met meer (zelf) liefde en kan je voorzien in tips om daar meer van op te doen en je vertellen wat dat haar opleverde! Liefde kan je zelf elk moment in zetten, Filosofira laat je dat graag zien & helpt je liefdevol op weg met een ticket voor maar liefst 44 euro maakt je een afspraak van ongeveer 60 minuten.

Kennis

Heb je behoefte aan meer zelf kennis & zou je daar graag over wensen te filosoferen? We gaan het hebben over wie je bent. Wat is je levensmissie? Wat zijn je doelen? Ondertussen ga ik: Elvira ook je make-up kennis uitbreiden en leer je jezelf professioneel opmaken. Visagie les met Filosofira. Je kan kiezen uit een kennis ticket voor 88 euro waarbij je 60 minuten afspreekt of je gaat voor 90 minuten voor 111 euro. 

Van binnen en buiten stralen met Filosofira kan dus ook in feestelijke trainings gegoten worden. Neem via elvira@filosofira.nl contact op voor meer informatie. 

Kies je ticket om op weg naar Filosofira te gaan en kom er stralend weer vandaan.

Ticketsysteem 

Omdat iedereen zijn tijd kostbaar is werkt Filosofira met tickets die je vooraf betaald. Alsof je naar een festival/ evenement, feestje gaat en dat in deze gekke tijd;) Dit feestje draait echter om de groei van jou:) Je verdient het dat je betaalde tijd goed voorbereid wordt en dat daar tijd voor gemaakt wordt. Door vooraf te betalen weet Elvira dat je echt aan jezelf wilt werken omdat je de investering al hebt gedaan! 

Hoe werkt dat?

Wanneer je op ticket drukt kom je op mijn homepage waar onderaan mijn contactgegevens staan. Gezellig ouderwets bellen, smsen, mailen of whatsappen over de datum en het tijdstip. Je kan in 1 keer je gegevens mee sturen en voor welke Filosofira diensten je ticket(s) wenst. Nadat wij tot een afspraak zijn gekomen ontvang je een betaalverzoek voor de manier waarop ik jou op weg kan helpen. Wanneer je deze hebt voldaan ontvang je een ticket met de bevestiging van de afspraak. Zo simpel kan het zijn op weg naar persoonlijke groei;) Wanneer het om een last minute afspraak gaat ontvang je een ticket waarop staat dat je op locatie contant of digitaal betaald. Ps: Wens je contant te betalen, geef dit dan aan dan krijg je zo een zelfde ticket:)

Filosofira is opgezet om zo veel mogelijk mensen op weg te helpen groeien en stralen die daar echt voor gaan. Ze heeft er over gefilosofeerd dat dit de manier is waarop ze dat zo goed en energiek mogelijk kan doen. Op deze manier ontstaat een win- win situatie, het vertrouwen dat de afspraak zo goed mogelijk voorbereid wordt en dat de afspraak niet zomaar afzegt wordt, bijzonderheden in overleg daar buiten gelaten. 

Ook bij Filosofira dien je 24 uur van te voren af te zeggen, zodat de tijd niet in rekening gebracht hoeft te worden en je het ticket kan gebruiken voor een nieuwe afspraak. Bij het maken van een nieuwe afspraak graag aangeven dat je nog een ticket hebt. Het werken met een ticket voorkomt dat angst, om deze keer echt aan jezelf te werken de overhand neemt en je niet komt opdagen omdat je de confrontatie met jezelf toch nog niet aan durft. Dat zou Elvira graag voorkomen want dat is zonde. In plaats daarvan wil ze je uitdagen om bij twijfel, cold feet dit bespreekbaar te maken, want daar is ze ten slotte voor, om jou te helpen. Wie weet ben je nog niet helemaal toe aan waarmee je op weg wilde en is het prettiger om nog even te wachten of kan er een andere luchtige wandel FilosofieTalk ingepland worden. Elvira denkt en helpt graag mee, je kan alles bespreekbaar maken. 

Reiskosten 

In overleg worden de reiskosten overeen gekomen per openbaar vervoer of kilometer kosten.

Voor de reistijd is er een uur tarief van 44 euro afgerond per kwartier.

Algemene Voorwaarden

Er had voor gekozen kunnen worden om bovenstaande onder algemene voorwaarden te plaatsen. Omdat de betalingsmanier die Filosofira toepast een redelijk nieuw concept is in dit werkveld is ervoor gekozen dit op de pagina’s van toepassing uit te leggen samen met mijn overwegingen daarvoor. De algemene voorwaarden van Filosofira zijn in ontwikkeling. Tot die tijd gaat alles in overleg en zijn alle prijzen tot dusver inclusief BTW en heeft Elvira het recht deze prijzen te wijzigen. 

Sluit Menu