Shinen met Filosofira

Waarom je Sunshine member van Filosofira wil worden:

  • Je gaat leren van persoonlijke (levens)lessen die Filosofira gaat delen, voorkomen is beter dan genezen.
  • Je krijgt zonder zelf ‘verkeerde’ investeringen te hoeven doen nieuwe inzichten. Filosofira investeert in cursussen en workshops waarbij ze je mee op weg neemt naar meer persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze deelt haar filosofie en de lessen die ze daar uit leert met je, zodat jij deze lessen van haar kan leren en meenemen. Ze zal ook eerlijk betogen wat de voor en nadelen kunnen zijn. Filosoferen over of de bezochte educatie een aanbeveling is of niet. Dat scheelt je weer een verkeerde investering in tijd, energie en geld. Ze gaat, waar mogelijk, regelen dat jij de aanbevolen lessen met korting kan volgen. Bij Samenwerking kan je in de toekomst zien waarop en bij welke inspirerende leraren je korting kan krijgen om echt alles uit jezelf te halen! Omdat Filosofira echt net op weg is en de samenwerkingen in onderhandeling en opgestart worden kan je nu profiteren van haar start up tarieven.
  • Je krijgt als particulier gedurende deze start up periode maar liefst 30 procent korting op filosofira: coaching en visagie (Na 11 Mei 2020 kan Elvira besluiten hier 20 procent van te maken). En wie weet waar je als trouwe Sunshine member allemaal nog meer korting en aanbiedingen op krijgt!
  • Daarnaast gaat ze ook op verschillende creatieve manieren leerzaam, leuk, inspirerend materiaal weg geven. Dingen waar ze enthousiast over is zoals: boeken, make-up, spelletjes. Maar ook haar eigen filosofira: training, begeleiding, coaching, visagie en of lessen en wie weet die van andere toffe ondernemers. Je kan het zo gek niet bedenken of Filosofira wil het weg geven want haar motto is: Geven doet Leven! Voor degene die niet winnen maakt ze wanneer dit de ‘moeite waard’ is een podcast, blog, vlog, samenvatting met leerzame informatie over de dienst of het product. Mocht je niet gewonnen hebben dan bespaar je jezelf met zo een samenvatting bijvoorbeeld tijd, en kan je er alsnog een voordeel uit halen door de geleerde lessen van Filosofira met je mee te nemen. Dat is nog eens: Win win.
  • Dat is nog niet alles want je komt ook in verbinding met andere mensen die graag willen groeien, dit werkt enorm motiverend om zelf door te zetten. De kans om mooie vriendschappen te sluiten als Sunshine member neemt toe.
  • Om het feestje als Sunshine compleet te maken nodig ik je tot slot uit om deel te nemen aan de Filosofira inspiratie Walks. Schrijf je in voor Sunshine news om op de hoogte te blijven wanneer de volgende wandeling plaats zal vinden. Als Sunshine member kan je hieraan deelnemen zonder ticket. Hier kom je real live in verbinding met de andere Sunshines, echte verbinding met gelijkgestemden! Iets waar we in deze tijd meer behoefte aan kunnen hebben. Ben je bijvoorbeeld veel online en op social media? Misschien heb je behoefte aan echte verbinding en contact. 

Stralen met Filosofira

Become a Sunshine member en ga mee op weg met Filosofira. Wees slim en doe dat niet alleen want hoe meer Sunshines hoe meer Filosofira kan geven, en remember my quote: Geven doet leven!

Filosofira loves to share to grow, everywhere she goes. Together let’s hit the road.

Start up tarieven Sunshine member

  • 6 maanden mee op ontdekkingstocht voor 77,- euro
  • 12 maanden mee op weg voor 137,- euro

Hoe kan je member worden?

Vul je gegevens in bij het contact formulier (dat gaat nu nog even op de oude manier met een mail naar elvira@filosofira.nl) en geef code Sunshine AAN weer. Je ontvang daarna een betaalverzoek. Na de betaalbevestiging ben je officieel Sunshine member en kan je van bovenstaande profiteren. Naast dat je Sunshine news ontvangt krijg je ook toegang tot de op weg met filosofira groep waarin bovenstaande aan bod zal komen.

Heb je vragen over Sunshine zijn? Neem dan contact op op de manier waarop jij dat wenst.

Sluit Menu