Sterker staan, ga jij de samenwerking met Filosofira aan?

Verbinden en samenwerken

Elvira haar kracht ligt bij verbinden en samen werken. Ze is bezig om een mooi netwerk om Filosofira heen te bouwen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wie er achter Filosofira zit en wat haar toekomst plannen zijn? Wie weet pas jij wel in die plannen. Ze heeft namelijk grootse plannen om samen te gaan werken met andere inspirerende ondernemers die lessen, workshops, trainingen en kennis bieden op het gebied van Filosofie, energie, persoonlijke & spirituele ontwikkeling. Ondernemers die de wereld mooier willen maken & mensen daarin willen helpen en begeleiden. Ze heeft daarvoor het concept Leermeesters bedacht. Deze zal ze binnenkort op een nieuwe pagina showen.

Een korte toelichting van het concept is dat we zoveel van elkaar kunnen leren. Het aanbod van ondernemers die ook gaan voor een mooiere wereld & waarvan ik denk dat we veel kunnen leren om te helen wens ik te delen & of aanbieden. Waar ik mensen niet (meer) zelf op weg kan helpen stuur ik ze door naar deze Leermeesters waarmee ik in verbinding sta. Daarnaast komt er ook een WishList met Leermeesters waarmee ik mij heel graag zou verbinden:) Voel je nu ik zou heel graag die verbinding als Leermeester aan gaan? Stuur dan een mail naar elvira@filosofira waarom jij een passende Leermeester bent en wat je hebt toe te voegen aan het creëren van een mooie gezondere wereld (waarin je mensen op weg helpt)

De interesses van Elvira zijn groot, en ze kan met haar filosofieën en ideeën veel voor je bedrijf betekenen. Durf jij het aan om op weg met Filosofira te gaan? Sta je open voor feedback en reflectie? Wacht dan niet, neem contact op. Ben je nieuwsgierig maar is direct contact nog geen wens, leg dan wel vast een verbinding en schrijf je in voor Leermee(ster) nieuws of volg Filosofira via je favoriete sociale kanaal. 

Ambassadrice

Van elk bedrijf waar Elvira werkte hoorde ze altijd dat ze een geweldige ambassadrice is. Wanneer ze ergens achter staat, dan zal iedereen dat weten met bijbehorende reflecties en haar filosofie;) Elvira test graag producten/ diensten en geeft daar haar filosofie over. Wil je weten of Elvira Filosofira een ambassadrice voor jou kan zijn? Ze komt graag met je in contact. 

Filosofira was Ambassadrice voor: 

  • MAC Cosmetics 
  • Hudson’s Bay
 Filosofira is Ambassadrice voor: 
  • De Zweverige club van Verie Aarts en Florentine Zuure 
  • Mariaterbeek.nl ondersteun ik tijdens retraites

Andere krachten van Elvira zijn: reflecteren, observeren en veel mogelijkheden/ ideeën op doen waarvan jij kan profiteren wanneer je Filosofira in huurt voor je bedrijf. 

Filosofira Reflectie tarieven voor bedrijven

Filosofira tarieven

Email elvira@filosofira.nl met als onderwerp: Investering in JeBedrijf & ontvang de tarieven waarbij Elvira je met energie op weg helpt.

Door Elvira haar werk ervaringen die veel op service gericht waren en haar opleiding sociaal pedagogisch hulpverlening ziet ze waar verbetering in de communicatie, samenwerking en waardering nodig is. Dit erkennen, durven inzien en daar aan werken kan een enorm (financieel) verschil maken voor je bedrijf.

Ze gaat graag met je onderweg om je al filosoferend te helpen als bedrijf te groeien, op weg naar betere verbinding en samenwerking. Daarvoor is het handig dat iedereen in het bedrijf zijn handelen onder ogen durft en kan komen door op zichzelf te reflecteren en dat hiervoor tijd gewaardeerd wordt. Er is pas groei mogelijk wanneer men eerlijk kan bekijken welke ‘fouten’ gemaakt worden, en hoe deze persoonlijk en gezamenlijk als leermoment ingezien kunnen worden om er daarna individueel en gezamenlijk aan te werken. Elvira helpt graag op weg om te leren reflecteren, gezamenlijk filosoferen en wat dit op de lange duur zal opleveren.

Kwaliteit verdient tijd.

Sluit Menu