Filosofie Talk(s), coaching & begeleiding

Filosofie Talk(s)

Coaching & Begeleiding, maar dan net anders! Op weg naar meer (zelf-):

 • Vertrouwen
 • Reflectie
 • Onderzoek
 • Waardering
 • Liefde
 • Kennis

Hoe gaan we dat doen?

Dat doet Elvira op een unieke manier door scherpe vragen te stellen en samen te filosoferen. Op deze manier helpt ze je op weg om na te denken waar meer behoefte aan is en waar bepaald gedrag vandaan komt. Wat is er nodig om uit jezelf ander wenselijk gedrag te halen? Daarbij kan Elvira je in een x aantal Filosofie Talks op weg mee helpen. Totdat je in staat bent om meer (zelf-) vertrouwen, reflectie, onderzoek, liefde en kennis toe te passen ‘aan de hand van je behoeften’.

Waar streven we naar?

Dat is afhankelijk van je wensen, die we bespreken in de eerste filosofie talk. Elvira stelt zich voor, je geeft aan wie jij bent en we beantwoorden elkaars vragen. Je gooit wat uitdagingen (positieve benadering van problemen) op tafel. Passen wij bij elkaar? Is er een klik? Wanneer Elvira je een spiegel voor gaat houden, is het belangrijk dat je, je op je gemakt voelt en je open kan stellen om te leren en groeien.

Ze zorgt er samen met jou voor dat er een start gemaakt wordt om te werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Zodat jij ‘de rest van je leven’ jezelf een spiegel voor kan houden. Dat je gevoelens niet meer (altijd) onderdrukt, maar eerlijk kan bekijken en de tijd neemt voor wat je nodig hebt en waar je aan mag werken. Dat hoeft na haar hulp niet altijd alleen want ze denk dat wanneer je hulp leert aannemen je zal blijven groeien. Filosofira reikt hulpmiddelen aan om zelf goed in te kunnen zien en onder ogen te durven komen wat je nodig hebt, om voor jou een zo (geestelijk) gezond mogelijk leven te kunnen opbouwen in deze maatschappij waar stress veelvuldig voorkomt. De vraag is: Laat jij je door stress pakken? Hoe ga je daar mee om? Hoe ga jij je daar tegen verzetten? Of beter nog: Hoe ga jij daar preventief mee om?

Voorkomen is wat filosofira betreft altijd beter dan Genezen! Met alles wat je leest over de gevaren van stress telt een gewaarschuwd mens voor 2 😉 Ga mee op weg met Filosofira.

Levensverhaal

Mogelijk is er meer diepgang nodig om na te gaan en beter te begrijpen waar bepaalde gedragingen vandaan komen, dan kan het helpen om je levensverhaal samen te stellen. Elvira zal je hier bij gaan begeleiden. Wanneer je begrijpt waar gedrag vandaan komt is het makkelijker om er gericht iets aan te doen. In overleg wordt besproken hoe ze je kan begeleiden.

Deze keer koop je niet weer het zoveelste vervangbare materiaal, maar iets onbetaalbaars. Iets waar je voor de rest van je leven wat aan hebt, want je investeert in jezelf. Wie weet behaal je nadat je met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaat persoonlijke sport doelen, waardoor je weer prettig past in kleding die je al hebt en nu weer als nieuw zitten, win win! Of je bespaart door nieuwe inzichten in behoeftes op andere materiële uitgaven waardoor je geld overhoud om jezelf te trakteren op een dagje spa, mooie reis of opleiding die je al een tijd wilde volgen. Kortom laat dit de start zijn van een investering in jezelf die je op weg gaat helpen er aan te werken om gezonder, rustiger, tevredener en wijzer te worden, en wie weet wat allemaal nog meer! Laat je een bericht achter in mijn gastenboek waarmee Filosofira je heeft geholpen?

Filosofira heeft er zin in om met je mee op weg te gaan, jij ook met jezelf? Als het tijd is om actie te ondernemen scoor dan een ticket en plekje in jouw en Filosofira’s Agenda!

Filosofira tarieven

 • First Filosofie talk (Intake) 47,- euro, 45/60 minuten
 • Filosofie Talk (coaching/begeleiding) 67,- euro per keer, 45/ 60 minuten
 • Filosofie Talks (coaching/begeleiding sessies) 367,- euro voor 6 keer, 45/60 minuten
 • Levensverhaal begeleiding (leren reflecteren) bedraagt 67,- euro per keer, 45/60 minuten
 • Levensverhaal verdieping 367,- euro voor 6 keer,  45/60 minuten

Waneer je er voor kiest om te starten met filosofie coaching krijg je de filosofie talk cadeau terug in de vorm van een shinen met filosofira ticket, op deze manier kan je kennis maken met Filosofira visagie. Dit ticket kan je ook cadeau geven aan iemand anders.

Filosofira Energie

IMG_6159

De slogan Elvira Filosofira geef jezelf meer Energie ja! Die is ontstaan omdat Elvira zich verdiept in alles wat meer energie geeft. Hoe krijg je meer energie in je leven om op weg te gaan naar persoonlijke groei en ontwikkeling? Dat is waar Elvira aan werkt en ook met jou aan kan werken! 

Er zijn veel mogelijkheden die je kan toepassen waarvan je niet zou denken dat het zoveel invloed heeft. Alles bij elkaar maakt het veel verschil. Elvira heeft deze mogelijkheden zelf uitgebreid getest en ervaren wat ze kunnen betekenen. Nu wil ze niets liever dan deze mogelijkheden ook graag met jou inzetten omdat ze zo goed kunnen helpen. Filosofira gaat graag bij jou thuis onderweg naar meer energie. Een speciaal traject waarbij je met Elvira bekijkt waarop er bij jou energie te behalen valt. Wanneer je dit energie begeleidings traject vanuit huis aan gaat kan Elvira bekijken waarop je mogelijk energie verliest en winst kan behalen, doordat ze je ziet in je eigen omgeving. We bespreken dan samen hoeveel filosofira energie:P je nodig hebt en wenst om uiteindelijk zelf te werken aan meer energie.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit energie traject? Vanuit de Filosofie Talk(s)/ visagie sessies is het mogelijk om over te gaan, of  in overleg een combinatie te maken met deze service. Wanneer je alleen geïnteresseerd bent in dit traject kan je een First Filosofie talk (Intake) inboeken. Dit doe je door een plekje van 60 minuten in Elvira’s Agenda in te boeken en daarvoor een ticket te scoren.

Filosofira Energie tarieven

 • Filosofie talk (intake) 47,- euro, 45/60 minuten bij Elvira op locatie
 • Filosofira energie begeleiding 67,- euro per keer, 45/ 60 minuten
 • Filosofira energie begeleiding sessie 367,- euro voor 6 keer, 45/60 minuten

Ticketsysteem 

Omdat iedereen zijn tijd kostbaar is werkt Filosofira met tickets die je vooraf betaald. Alsof je naar een festival/ evenement, feestje gaat. Dit feestje draait echter om de groei van jou:) Je verdient het dat je betaalde tijd goed voorbereid wordt en dat daar tijd voor gemaakt wordt. Door vooraf te betalen weet Elvira dat je echt aan jezelf wilt werken omdat je de investering al hebt gedaan! 

Hoe werkt dat?

Je reserveert een plek met het aangegeven tijdsblok in filosofira’s agenda, vult je contact gegevens in en geeft aan welk pakket je wenst. Dat is hoe het in de toekomst zal gaan en daar werkt Filosofira nog aan! Voor nu, kom je wanneer je op ticket drukt op mijn homepage, waar onderaan mijn contactgegevens staan. We gaan dus eerst nog even gezellig ouderwets bellen, smsen, mailen of whatsappen over de datum en het tijdstip. Stuur je in 1 keer je gegevens mee en voor welke Filosofira diensten je ticket(s) wenst? Nadat wij tot een afspraak zijn gekomen ontvang je van Elvira een betaalverzoek voor het gekozen pakket. Wanneer je deze hebt voldaan ontvang je een ticket met de bevestiging van de afspraak. Zo simpel kan het zijn op weg naar persoonlijke groei;) Wanneer het om een last minute afspraak gaat ontvang je een ticket waarop staat dat je op locatie contant of digitaal betaald. Ps: Wens je contant te betalen, geef dit dan a.u.b. aan en je krijgt zo een zelfde ticket:)

Filosofira is opgezet om zo veel mogelijk mensen op weg te helpen groeien en stralen die daar echt voor gaan. Ze heeft er over gefilosofeerd dat dit de manier is waarop ze dat zo goed en energiek mogelijk kan doen. Op deze manier ontstaat een win- win situatie, het vertrouwen dat de afspraak zo goed mogelijk voorbereid wordt en dat de afspraak niet zomaar afzegt wordt, bijzonderheden in overleg daar buiten gelaten natuurlijk. 

Ook bij Filosofira dien je 24 uur van te voren af te zeggen, zodat de tijd niet in rekening gebracht hoeft te worden en je het ticket kan gebruiken voor een nieuwe afspraak. De nieuwe afspraak kan je weer maken in Filosofira’s agenda, maak nu een notitie dat je nog een ticket hebt. Het werken met een ticket voorkomt ook dat angst, om deze keer echt aan jezelf te gaan werken de overhand neemt en je een abboard mission doet 😉 Lees: niet op komt dagen omdat je de confrontatie met jezelf toch nog niet aan durft. Dat wil Filosofira voorkomen want dat is zonde. In plaats daarvan wil ze je uitdagen om bij twijfel, cold feet dit bespreekbaar te maken, want daar is ze ten slotte voor, om jou te helpen. Wie weet ben je nog niet helemaal toe aan waarmee je op weg wilde en is het prettiger om nog even te wachten of kan er een andere luchtige (wandel) coaching ingepland worden. Elvira denkt en helpt graag mee, je kan alles bespreekbaar maken. 

Reiskosten 

In overleg worden de reiskosten overeen gekomen per openbaar vervoer of kilometer kosten.

De eerste 30 minuten neemt filosofira voor haar rekening, daarna gaat er een uur tarief van 47 euro per uur in.

Algemene Voorwaarden

Er had voor gekozen kunnen worden om bovenstaande onder algemene voorwaarden te plaatsen. Omdat de betalingsmanier die Filosofira toepast een redelijk nieuw concept is in dit werkveld is ervoor gekozen dit op de pagina’s van toepassing uit te leggen samen met mijn overwegingen daarvoor. Aan de algemene voorwaarden van Filosofira wordt de laatste hand gelegd. Ze wilde je echter niet langer onthouden van haar aanbod. Tot die tijd gaat alles in overleg en zijn alle prijzen tot dusver inclusief BTW en heeft Elvira het recht deze prijzen te wijzigen. 

Sluit Menu